tiistai 8. maaliskuuta 2016

Aika loppuu, aika loppuu!

Eipä ole enää hirveän montaa päivää jäljellä täällä auringon alla, voisihan sitä vielä tänne jäädä... :) Mutta mukavahan se on välillä palata kotiinkin.

Päivä on taas hujahtanut pikajunan lailla, annoin kollegoille hieman työrauhaa sekä helpotin työtaakkaa hoitelemalla helmikuun raportoinnit alta pois, toki omaa, uutta raportointiohjelmaa hyödyntäen. Huomasivat loputkin ihmiset että asiat voi hoitaa helpomminkin.. ;)

Jotenkin sitä on alkanut tuntea kuuluvansa "kalustoon", hommat hoituu mukavasti ja muutenkin on rennon tehokas fiilis. Tänään hiukan keskusteltiin tuosta käyttöönottokoulutuksesta, kenelle se loppujen lopuksi annetaan jne. On noita pienempia "aliohjelmiakin" syntynyt tuossa työn tiimellyksessä muutamia, välillä niitä on väkerretty oman kämpän rauhassakin iltaisin ja kaikki pitää vielä käydä kerran läpi ettei jää ihmettelevia ihmisiä jälkeen kun hommat täällä ovat ohi. :)

On se kyllä ollut mukava huomata että olen saanut kaikki toiveet täällä päässä toteutettua ja niistä oikeasti hyödytään jokapäiväisessä työnteossa. :)

1 kommentti:

  1. Loistavaa :) Tervetuloa takaisinkin, vaikka onhan tässä vielä reilu viikko. -Ilona

    VastaaPoista