torstai 4. helmikuuta 2016

Ei tullut toripäivää

vaan nyt oli operaatiokeskus täynnä omia läppäreitä joten hommat saatiin edes jollain tavalla sujumaan. Lähinnä tunnelma oli keskittynyt huomiseen listapäivään joten puuhaa riitti ihan mukavasti. Keskityin myös edelleen vanhaan kunnon tuttuun ohjelmanäpertelyynkin, alkaa kohta olla siinä vaiheessa että voidaan lyödä samppanjapullo kylkeen ja laskea vesille. :)

Muutoin mentiin aika perinteisissä merkeissä, saikkupaikkailua ja ensi viikon tuskailua. Tuttu tunne. :) Ensi viikosta puheenollen, olisi tarkoitus lähteä katsastamaan millasia kohteita näiltä täältä löytyy ja suorittaa samalla hieman sisäistä laadunvalvontaa, aina se toimistohommat voittaa! :D Ja jos oikein hyvin käy, kuuluisat yöpatrollitkin alkavat jälleen joten sitä odotellessa...

Hmm, mitähän vielä muuta? Päivä oli lämmin, +16 mutta erittäin tuulinen mikä esti auringonottamisen katolla. :)
Meri kuohui todella mahtavasti töistä palatessa, tänään ei ollut se päivä että uimaan olisi tehnyt mieli. Mutta uimasortsit odottavat kuumeisesti vaikkapa Gozon ja Blue Lagoonin reissua, silloin viimeistään lähtee talviturkki. ;) Kaikista ennakkoluuloista ja pelotteluista huolimatta vesisateet ovat jääneet aika lailla minimiin, yhden käden sormilla on kaikki pienetkin ripeksinnät laskettavissa.

Ja jos arki-illat ovat tylsiä (lähinnä pitkän päivän vuoksi eikä pimeällä oikein huvita mitään tehdä) niin vastapainoksi viikonloppuisin voikin ottaa ilon irti saaresta, jalkaparkojen hiertymistä huolimatta. Paljon on nähtävää ja koettavaa, kameraparkakin on melko kovilla, akkua saa ladata koko ajan. :)

Ensi viikonloppuna hyppään taas aamulla bussiin ja katson mihin päädyn, paluu katsotaan sitten sen mukaan mihin seuraava bussi vie. :D

Mutta sitä ennen on vielä yksi työpäivä, thank god it's Friday! :D

Narak iktar tard, Il-lejl it-tajjeb!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti