maanantai 29. helmikuuta 2016

Toimiston ylläpitäjä

on meininkinä tänään, verrattain rauhallinen päivä, olen siis yksin toimistolla ja pyörittelen arkea parhaani mukaan. Tähän siis sisältyy periaatteessa puhelimeen vastaamista sekä niiden perusteella sitten eteentulevien seikkojen ratkomista. Mutta johan tämä alkaa mennä ihan rutiinilla! :)
Lounastettu yrityksen johdon kanssa sekä suunniteltu tulevia kuvioita muutenkin tämän päivän aikana.

Perjantai oli tosiaan juhlapäivä, alakerran avajaiset tuli nähtyä ja koettua, hienosti meni koko tapahtuma! Mukavaa oli päästä tutustumaan ihmisiin ja ottamani kuvatkin päätyivät myös yrityksen käyttöön, vuolaiden kehujen kera tietenkin! :) Laitan vielä oheen pari kappaletta juurikin tuolta kekkereistä sekä mieleniloksi pari "talvista" kuvaa täältäkin... ;)

Niin ja joo, jos en sitä aiemmin ole muistanut mainita niin jonkin aikaa tässä on nyt kuljettu sillä saarelaistenkin käytössä olevalla bussikortilla, 26 €/kk, tuo tulee kohta todistettua sillä 2 € on vielä kortilla potkua jonka jälkeen pitäisi kulkea hetken aikaa ilmaiseksi kunnes kuukausi tulee täyteen... Joka tapauksessa kortti tulee halvemmaksi, yksittäinen matka kustantaa sen 75 centtiä. :)

Eli jos korttia mielii, HETI vain hakemus sisälle Malta Public Transportationin sivuilla ja ainakin itse laitoin toimitusosoitteeksi yrityksen, meni näppärästi. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti