perjantai 19. helmikuuta 2016

Positiivisuus ja hyväsydämisyys

Niin, päivä on ollut kaikin puolin oikein antoisa, aloitus tapahtui tänäänkin jo aiemmin aamulla, töihin on kiva mennä kun intoa riittää ja huomaa että oikeasti tehdyt ja tehtävät työt auttavat operaatiokeskusta kehittämään sekä tehostamaan toimintaansa. Tästä tuli palautetta myös ylemmältä taholta, oli mukava saada postiitiivista palautetta. :)

Perjantai oli siis päivän nimi joten listat lähtivät taas maailmalle. Tähänkin puhelinrumbaan on tulossa parannuksia, katsotaan niitä sitten ajan mittaan. Parannuksia tulee sitä mukaa kun allekirjoittanut jaksaa atk:n ääressä olla, on siinä vierähtänyt muutama ilta ja vähän viikonloppuisinkin mutta hei, sitä vartenhan täällä ollaan! :) Virkapukukin tuli tänään kuitattua, sitä voisi jossain välissä käydä ihan mielenkiinnosta kentällä pyörähtämässä, pääpaikka on kuitenkin aika lailla tuo operaatiokeskus, siellä pystyn auttamaan kaikkein parhaiten. Ainoa mitä inhoan, edelleen, on puhelimeen vastaaminen... Sitä vältän kuin ruttoa mutta tottakai vastaan jos se soi eikä muita ole paikalla. Kieli kun ei vaan taitu aina linjan toisessa päässä olevan  kielen mukaisesti, mutta tähän asti on kuitenkin pärjätty hyvin, toivottavasti jatkossakin.

Ja se hyväsydämisyys, kuten olen täällä itselleni antanut kertoa:

Maltese people are hot-tempered, but yet, kind-hearted. Noted and confirmed! :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Kuulostaapa hyvältä. Todella hienoa, että olet saanut positiivista palautetta kehitystyöstäsi. Olen ylpeä! Ja hei, kiitos kuvista :) -Ilona

    VastaaPoista
  2. Äläpäs nyt, asiat vaan paranee päivä päivältä... ;)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista