tiistai 26. tammikuuta 2016

Atk-päivä #2

Hommahan jatkui tuttuun tapaan heti aamusta, kunhan bussi ensin suvaitsi tulla "hiukan" myöhässä ja toimiston nurkille tuli selvittyä...
Vielä hiukan tietokannan päivittelyä ja kohta alkaa olla sitä myöten selvä että voidaan siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
Eli homman nimihän on se että nykyinen, käytössä oleva tv-ohjelma ei välttämättä palvele tällä hetkellä aivan niin hyvin kun se voisi. On paljon bugeja ja muutenkaan suunnittelusta ei voi ohjelman kanssa puhua edes samana päivänä.

Joten: päätimme operaatiokeskuksen johtajan kanssa lähteä liikkeelle aivan blanco-pohjalta, olen nyt siis koonnut tietokantaa joka käsittää kaiken mitä vartijoihin voi ylipäätän liittyä, yhteystiedot kuvineen, paikat joihin on valmius mennä ja mihin tarvitsee koulutusta, mitä paikkoja ylipäätään tekee, kaikki tämä suhteesssa asuinpaikkaan jne. Melko haastava homma näin ulkomaalaiselle mutta loppusuoralla ollaan! :)

Seuraavaksi sitten pureudumme näihin tietoihin, rakennamme niiden pohjalta runkolistoja, kartoitamme koulutustarpeet sekä rakennamme myös tulevaa, uutta 6 viikon jatkuvaa kiertoa. (Siitä huolimatta että listat jaetaan kentälle viikottain.) Kun tämä kaikki on valmista, syötämme tiedot ohjelmaan ja kerromme sen kehittäjälle mitä siltä vaaditaan. Lopputuloksena siis (jos kaikki menee hyvin) on täysin palveleva työvuorosuunnitteluohjelma päivitettyine tietokantoineen. Peukut ristiin siis, vielä on muutama viikko aikaa saada tämä homma pakettiin! :)

Nyt tämä homma saa kuitenkin pienen pakollisen tauon sillä huomenna ja ylihuomenna kutsuu paikallinen vartijakurssi, saas nähdä meneekö loppukoe läpi... ;)

1 kommentti:

  1. Moi Juha, tvs-järjestelmä kuulostaa hyvältä asialta. Hienoa, että olet päässyt kehittämään työtäsi. Mukavaa vartijakurssia! -Ilona

    VastaaPoista