maanantai 25. tammikuuta 2016

Atk-päivä

Tästä päivästä ei juurikaan uutta kerrottavaa ole, paitsi että viikonloppuna sai taistella oman läppärin kanssa oikein urakalla! Tietoja katosi ja koko roska meni uudelleenasennukseen, mikä lie paikallinen virus iskenyt, mene ja tiedä... Taistelu jatkui vielä tänään mutta onneksi toinen kollegoista oli koko päivän kentällä joten läppäri sai rauhassa runksutella omiaan koko päivän ja itsellä oli oikein kunnon pöytäkone käytössä tänään.

Homma jatkui sillä samalla mihin viime päivät ovat kuluneet ja pikkuhiljaa alkaa ihmisetkin tulla tutuiksi kun tietoja pyörittelee päivät pitkät. Operaatiopäällikkö oli oikein tyytyväinen tähänastiseen tulokseen ja helpottaa hänen työtään jatkossa huomattavasti. Tästä on siis hyvä jatkaa taas huomenaamuna. :)

Sen verran voisin kyllä nille perässähiihtäjillekin mainita että vaikka paikallinen pastizzeria on kovassa käytössä päivittäin, tänään nautittu kanawrap jäi kyllä syömättä oudon sivumaun takia... Mutta ei aiheuttanut sen kummempia muutoksia olotilassa joten ehkäpä se olikin vain joku mauste mitä en ymmärtänyt... ;)

Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Paljon olet ehtinyt jo kokea, vaikka siellä koetut atk-ongelmat tuskin sen hienommilta tuntuvat kuin täällä kotinurkilla. :)

    Jos ehdit, niin avaa jossain kohden tuota työvuorosuunnitteluun tekemääsi kehityshommaa. Vartiointiliikkeen työvuorosuunnittelua noin 6 vuotta tuli aikanaan tehtyä, joten tekstisi herätti mukavia muistoja. Aika intensiivisesti tuli koneella silloin itsekin istuttua - vaikea selittää sitä fiilistä muille, jos ei ole sellaista koskaan tehnyt.

    Toivottavasti kannettavasi ei nyt kuitenkaan hukannut työsi hedelmiä. Ja tsemppiä myös tuleviin päiviin! :)

    -Matti

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä aivan oikeassa, sitä fiilista kun itse tekee ja hankkii tiedon sekä soveltaa sen käyttöön on vaikea muille selittää. Nimim. lentokentän tvs usean vuoden ajalta... :) Koitin vähän blogiin sitä avata, toivottavasti siitä saa käsityksen paketin laajuudesta! :)

    VastaaPoista