torstai 28. tammikuuta 2016

Kurssin lopetus

Heipat vaan!

Tänään olikin sitten kurssin viimeinen päivä ja osioina käytiin läpi sitä miten täällä vartijat tehtäviään suorittavat ja millä tavoin hoidetaan kaikki tehtäviin liittyvät raportoinnit ynnä muut. Yhtenä osiona oli myös paloturvallisuutta ja alkusammutusta mutta siihen täytyy myöntää että mitään uutta siltä osin en saanut, jostain kumman syystä... ;)

Asiana sinänsä tuttua kauraa mutta vieläkään tuo maltan kieli ei ole ihan totaalisesti hallussa joten muutama pikkupointti saattoi mennä ohi, kun paikalliset heittelivät omia kysymyksiään. Mutta jos minä en aina pysynyt kärryillä, ei kyllä ihan kaikki muutkaan koska kurssilla oli monenmoista kansalaisuutta edustettuna eikä kaikilla ollut edes tuo englannin kieli paras mahdollinen. Noh, reippaana suomalaisena availin asioita tauolla, (välillä myös tunnilla) jottei mitään tärkeää jäisi huomiotta, edessä oli kuitenkin koe päivän päätteeksi.

Ilmeisesti oppi oli mennyt perille, joko avullani tai siitä huolimatta koska koetilanne tuntui menevän kaikilta kohtuuhyvin. Koe käsitti n. 50 kysymystä, osa rasti ruutuun, osa oikein/väärin ja muutama esseetyylinen vastauskin vaadittiin. Muutamaa kysymystä vierustovereilleni selitin ja pari sanaa kysymyksistä selvensin kiertoilmaisuilla jotta olivat varmoja mihin vastaavat ja ilmeestä päätellen osasivat myös vastata. :)

Saapa nähdä millainen on oma koetulos, ensi viikolla voisi saada siitä vihiä! ;)

1 kommentti: