sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lumikaaos, odottelu ja saapuminen Maltalle

No hei,

tarkoitus ei ollut aloittaa raflaavasti, ainoastaan faktoihin pohjautuen. Perille on päästy ja työt alkavat virallisesti maanantaina, siitä eteenpäin blogikin on ahkerassa käytössä. Mutta nyt, tietoa siitä miten tänne tultiin...

Oli synkkä ja myrskyinen yö... No ei ollut, kylmä ja selkeä kun auto vei kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Check-in oli tehty jo aiemmin netissä, ihmetytti kun silti piti jonottaa muun "rahvaan" kanssa tiskille. Tästäkin olisi selvitty pienellä infolla, jos teet check-innin netissä, laukut voit jättää jonottamatta vaikka Business Class -tiskille, ainakin Turkish Airlinesin kanssa, wink wink seuraaville tulijoille... :)

Sitten istuttiinki jo koneessa lähtöä odotellen. Ja istuttiin 1,5 tuntia lisää koneessa lähtöä odotellen, ilman ilmastointia. Mutta lähdettiin vihdoin ja viimein. :)

Istanbul. Mahtava Istanbul. Sekava Istanbul. Eikä asiaa auttanut yhtään pieni paikallinen lumikuuro. Infotaulujen pääsääntöinen info oli Flight Cancelled. Mutta. Kuulivat varmaan että ollaan suomesta Hyrian lähettämiä joten loppujen lopuksi "vain" tunnin odotuksen jälkeen istuttiin koneessa ja odoteltiin lähtöä kohti Maltaa.

Maltalle saavuttiin ja nimeltä kutsuttiin, kunhan ensin passit syynättiin TODELLA tarkkaan, samoin myös matkatavarat maahan SAAVUTTAESSA. Koska Suomi ei kuulu terrorismia tukeviin tai sieltä uhkaa odotettavissa oleviin maihin, päästiin siis lopulta maahan.

David meitä jo odottikin, saimme huikean kyydin majapaikkaan sekä nopean opastuksen paikkoihin. (paikat selvitettiin omatoimisesti jälkeenpäin valoisan aikaan, toim. huom.)

Nyt vaan odotellaan, sunnuntai ja paidan silitystä. Maanantaina töihin, en edes muista koska viimeksi olisi ollut näin innolla odottamassa TÖIHINmenoa! :D

Ja joo, onneksi valveutuneet turistit osasivat käyttää nettiä ja varautuivat sähköpistokkeen adapterilla, muutoin olisi jäänyt kännykkä ja läppäri ilman virtaa! Tämä huomio niille jotka perässä hiihtävät!

1 kommentti:

  1. Moi Juha! Perillä kuitenkin ja kaikki ilmeisesti hyvin. Mukavia tulevia työpäiviä.

    -Ilona

    VastaaPoista